gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Kapelle-op-den-Bos: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Vlaams-Brabantse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort jaloezieën – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Kapelle-op-den-Bos.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Kapelle-op-den-Bos. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Kapelle-op-den-Bos. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlaams-Brabantse woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Kapelle-op-den-Bos: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Verticale jaloezieën laten je huis in Kapelle-op-den-Bos groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje knusser en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Kapelle-op-den-Bos en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Kapelle-op-den-Bos. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Kapelle-op-den-Bos. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt