gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Impe

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Oost-Vlaamse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort jaloezieën – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Impe, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Impe. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming zien ontstaan. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen gemakkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Impe. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woning regelen. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Impe: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Impe groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de lamellen een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Je merkt het, er zijn heel wat opties. We nodigen je met plezier uit in Impe waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om stevig, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woning in Impe. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Impe. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt