gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Hove: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Antwerpse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Hove.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse woning zo geregeld. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Hove. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog houdt. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Hove. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Hove: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale jaloezieën laten je huis in Hove groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van de lamellen op maat is hier van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Hove, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Hove. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Hove. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt