gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Hoogstade: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw West-Vlaamse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Hoogstade, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse huis. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Hoogstade: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woning in Hoogstade groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de lamellen een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Hoogstade, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout keuken

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Hoogstade. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen makkelijk in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? De vakmannen van Diaz in Hoogstade weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Hoogstade. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Hoogstade. Tot dan!

Onze winkels in de buurt