gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Hombeek

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woonst in Hombeek. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale jaloezieën en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Hombeek, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw huis in Hombeek. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een subtiele kromming. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Hombeek. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Hombeek: horizontale versus verticale jaloezieën

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale jaloezieën laten je woonst in Hombeek groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de lamellen op maat is hier van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Hombeek en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Hombeek. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Hombeek. Tot snel!

Onze winkels in de buurt