gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Hamme: tijdloos en modern

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Vlaams-Brabantse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Hamme, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woning in Hamme: horizontale versus verticale jaloezieën

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën laten je woonst in Hamme groter lijken. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Hamme waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlaams-Brabantse woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Hamme. Het grote verschil tussen de twee soorten? Bij de houten jaloezieën kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Het is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Onze vakkenners in Hamme weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om stevig, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Hamme. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Hamme. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt