gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Hallaar: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Antwerpse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort jaloezieën - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Hallaar, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Hallaar. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een lichte buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Hallaar. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woning in Hallaar: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën laten je woonst in Hallaar groter lijken. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan effectief het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Hallaar, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Hallaar. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze specialisten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Hallaar. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt