gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Gijverinkhove: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Gijverinkhove. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Gijverinkhove.

De lichtinval van je woonst in Gijverinkhove: horizontale versus verticale jaloezieën

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale jaloezieën laten je woning in Gijverinkhove groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van de lamellen op maat is hier van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Gijverinkhove waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse woning zo geregeld. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw huis in Gijverinkhove. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Gijverinkhove. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Gijverinkhove. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze interieurexperts. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Gijverinkhove. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt