gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Everberg: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw huis in Everberg. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Everberg, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Everberg. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? De vakmannen van Diaz in Everberg weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Everberg: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale jaloezieën laten je woning in Everberg groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de lamellen speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Everberg en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlaams-Brabantse woonst. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Everberg. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Everberg. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt