gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Everbeek: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw huis in Everbeek. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Everbeek, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woning. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Everbeek. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze variabelen in het oog te houden. Heb je nog twijfels of vragen? De specialisten van Diaz in Everbeek weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Everbeek: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Verticale jaloezieën zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Everbeek groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Everbeek, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om kwalitatief, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woning in Everbeek. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Everbeek. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt