gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Elst: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woonst in Elst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Elst.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Elst. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Elst. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Elst: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale jaloezieën lijkt je huis in Elst groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Een aangename sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Elst waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Elst. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Elst. Tot dan!

Onze winkels in de buurt