gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Eksaarde

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woonst in Eksaarde. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Eksaarde, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse huis. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Eksaarde: verticale versus horizontale jaloezieën

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Eksaarde groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan effectief het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Eksaarde en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Eksaarde. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen makkelijk in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Eksaarde. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woonst passen.
Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Eksaarde. Met de hulp van onze specialisten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Eksaarde. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt