gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Eisden

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woning in Eisden. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Eisden, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Eisden. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Twijfel je nog? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Eisden. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.
horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Eisden: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Eisden groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën op maat is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Eisden waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse huis. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Eisden. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Eisden. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt