gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Eigenbilzen: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw Limburgse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Eigenbilzen.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw huis in Eigenbilzen. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog vragen of twijfels? De vakmannen van Diaz in Eigenbilzen weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je huis in Eigenbilzen: horizontale versus verticale jaloezieën

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Eigenbilzen groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Eigenbilzen waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout keuken

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woning zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, functioneel en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Eigenbilzen. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Eigenbilzen. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt