gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Edegem: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw Antwerpse huis. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Edegem, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Edegem: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën zorgen ervoor dat je woonst in Edegem groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Edegem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Edegem. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? De specialisten van Diaz in Edegem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse huis. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Edegem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Edegem. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt