gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Dilsen-Stokkem

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Limburgse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Dilsen-Stokkem.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woning. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Dilsen-Stokkem. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het gemakkelijk om deze elementen in het oog te houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Dilsen-Stokkem. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Dilsen-Stokkem: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale jaloezieën laten je woonst in Dilsen-Stokkem groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Dilsen-Stokkem en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Dilsen-Stokkem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Dilsen-Stokkem. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt