gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Denderbelle: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw woning in Denderbelle. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Denderbelle, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woonst regelen. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Denderbelle. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Denderbelle. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Denderbelle: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in Denderbelle groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van je lamellen op maat is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Denderbelle waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Denderbelle. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Denderbelle. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt