gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Boutersem: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw huis in Boutersem. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort jaloezieën – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Boutersem, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Boutersem. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Twijfel je nog? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Boutersem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlaams-Brabantse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Boutersem: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in Boutersem groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Boutersem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om stevig, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woning in Boutersem. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Boutersem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt