gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Antwerpen: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Antwerpse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Antwerpen, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Antwerpen: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Antwerpen groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier trouwens een belangrijke rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Antwerpen waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woning in Antwerpen. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele kromming zien ontstaan. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog houdt. Twijfels of vragen? De vakkenners van Diaz in Antwerpen weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Antwerpen. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Antwerpen. Tot dan!

Onze winkels in de buurt