gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Achel

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woning in Achel. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Achel, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Achel. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze factoren in het oog te houden. Zit je nog met vragen of twijfels? De vakkenners van Diaz in Achel weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Achel: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Achel een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de lamellen speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Achel waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woonst. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Achel. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Achel. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt