gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Zalig dromen met de juiste raamdecoratie


#verduisterend    #rolgordijnen    #horizontalejaloezieënalu    #horizontalejaloezieënhout    #verticalejaloezieën    #overgordijnen    #vouwgordijnen    #slaapkamer   


In de moderne huizen zie je steeds minder rolluiken terugkomen. We moeten dus andere oplossingen vinden om de slaapkamer te verduisteren. Wij hebben een aantal producten in ons assortiment die u gegarandeerd een goede nachtrust bezorgen.

Kiezen voor producten in harde materialen
Ook onze producten die uit harde materialen opgebouwd zijn, zoals horizontale jaloezieën en verticale jaloezieën pvc en aluminium houden het licht perfect tegen. Net als bij de verduisterende stoffen heb je hier nog steeds licht die langs de bovenkant, zijkant of onderkant toch nog weet binnen te dringen.

Kiezen voor verduisterende doeken
Zowel bij onze gordijnstoffen als bij onze rolgordijnstoffen hebben wij een aantal black-out stoffen beschikbaar. Deze stoffen houden het licht grotendeels tegen. Ook als je liever een standaard gordijnstof ziet kun je deze beter verduisteren door voor een dim-out of black-out voering te kiezen. Wees er u wel van bewust dat het licht aan de bovenkant, onderkant of zijkant van uw product nog steeds kan passeren. Het volledig verduisteren van de slaapkamer is hier dus niet mogelijk. Echter, de resterende lichtinval is minimaal.

Volledig verduisteren van uw slaapkamer
Eigenlijk is er maar één oplossing voor zij die hun slaapkamer graag volledig willen verduisteren, en dat is een verduisteringscassette. Dit is een cassette voor een rolgordijn die ervoor zorgt dat de lichtspleten aan de zijkanten niet meer zichtbaar zijn. Deze cassette in combinatie met een black-out doek zorgen voor een volledig verduisterde ruimte.

Bent u op zoek naar verduisterende raamdecoratie? In onze webshop kunt u alvast uw eigen product samenstellen. Heeft u nood aan nog meer professioneel advies op maat? Ga dan zeker eens langs bij één van onze winkels.

Misschien vindt u dit ook interessant


Wat is verduisterende zonwering?

Een kamer verduisteren betekent niet voor iedereen hetzelfde. In onze branche is verduisteren geen synoniem voor totale blokkade van binnenkomend licht. Bij verduisterende raamdecoratie wordt het binnenvallend licht grotendeels afgeschermd door verduisterende materialen te gebruiken. 

Meer lezen

Zonwering in een professionele omgeving

De zon is onze beste vriend, maar ook die kan soms eens vervelend doen. Iedereen heeft wel al eens last gehad van storend zonlicht op het computerscherm tijdens het werk. Met de juiste raamdecoratie is dit zo verholpen.

Meer lezen