gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Sierpanden: old but gold


#overgordijnen    #vouwgordijnen    #horizontalejaloezieënalu    #horizontalejaloezieënhout    #rolgordijnen   


Sierpanden zijn terug helemaal in. Deze soort raamdecoratie wordt enkel decoratief gebruikt maar geeft zoveel meer stijl aan uw interieur. Sierpanden zijn overgordijnen die enkel in kleine pandjes uitgevoerd worden. Je kunt dit dus niet sluiten. 

Ze geven uw interieur de luxueuze uitstraling van een overgordijn, terwijl ze niet over de volledige breedte van het raam komen, en dat scheelt uiteraard in uw portemonnee

Sierpanden moeten steeds gecombineerd worden met andere raamdecoratie die een meer functionele rol hebben. Een combinatie met een rolgordijn, vouwgordijn of horizontale jaloezie geeft steeds een leuke en luxueuze toets aan de ruimte.  

Heeft u interesse in sierpanden? Ga dan zeker eens langs bij één van onze winkels. De interieur professionals helpen u met plezier verder om de juiste combinatie tussen sierpand en andere zonwering te vinden.

Misschien vindt u dit ook interessant


100 % made in Belgium

Alle raamdecoratie van het merk Diaz wordt in België vervaardigd. Hiermee zijn we uniek. U kan rekenen op hoogwaardige materialen die door toegewijde, ervaren werknemers omgezet worden in uw ideale raamdecoratie.

Meer lezen

Waarom kiezen?

Haal alles uit uw raamdecoratie door meerdere soorten te combineren. Combineer raamdecoratie met verschillende functionaliteiten en bereik zo een optimaal comfort. Maar welke raamdecoratie kunt u combineren? En wat levert dat op? Wij zetten alle combinaties op een rijtje! 

Meer lezen