gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Waarom kiezen?


#overgordijnen    #vouwgordijnen    #horizontalejaloezieënalu    #horizontalejaloezieënhout    #rolgordijnen    #verduisterend   


Haal alles uit uw raamdecoratie door meerdere soorten te combineren. Combineer raamdecoratie met verschillende functionaliteiten en bereik zo een optimaal comfort. Maar welke raamdecoratie kunt u combineren? En wat levert dat op? Wij zetten alle combinaties op een rijtje! 

Houten jaloezieën x overgordijnen = match made in heaven
Een niet zo voor de hand liggende, doch verrassende combinatie!
Hier combineert u de functionaliteit van de lamellen met de gezelligheid van overgordijnen. Bovendien zijn ze beide een uitstekende isolator. 

Vouwgordijnen x overgordijnen = veilige keuze 
Kiest u ervoor om vouwgordijnen met overgordijnen te combineren, dan kiest u voor een veilige, maar vooral smaakvolle combinatie die zowat in elk interieur past. Hoe dichter de kleuren van de stoffen bij elkaar liggen, hoe stijlvoller. 

Rolgordijnen x overgordijnen = echte eyecatcher
Ook rolgordijnen kan u perfect combineren met overgordijnen. Het is een zeer stijlvolle combinatie die uw interieur een echte boost geeft. Wil u echt opvallen? Kies dan voor overgordijnen met een print. Het contrast tussen de raamdecoraties maakt van deze combinatie een echte eyecatcher!

Overgordijnen x overgordijnen = dubbel plezier 
Een combinatie die ook meer en meer voorkomt. Door gordijnen met elkaar te combineren creëert u een optimale gezelligheid. Zo is de combinatie van transparante gordijnen met verduisterende gordijnen een echte topper! De transparante gordijnen verhinderen de inkijk overdag, en ’s avonds zorgen de verduisterende gordijnen voor extra sfeer en privacy.

Zoals u zelf ziet, er zijn heel wat combinaties mogelijk. Zo kunnen overgordijnen ook nog gecombineerd worden met een duo-roll, plissé of Duette®. Heeft u nog twijfels over de ideale combinatie van zonwering voor uw interieur. Ga dan zeker eens langs bij één van onze winkels.

Misschien vindt u dit ook interessant


Opvallen en verrassen

De technologie laat zich voelen in vele sectoren. In onze branche valt dit vooral op door de steile opkomst van printstoffen en gepersonaliseerde producten. Opvallende dessins breken het traditionele karakter van een interieur en zorgen voor een persoonlijke toets. De technologie om dit te verwezenlijken hebben wij reeds vele jaren onder de knie.

Meer lezen

Duo-roll of rolgordijn?

Raamdecoratie kiezen is nooit makkelijk, wel leuk. Als we de keuze al kunnen terugbrengen tot een Duo-roll of een rolgordijn, dan zijn we er bijna.

Meer lezen