gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Opvallen en verrassen


#overgordijnen    #rolgordijnen    #vouwgordijnen   


De technologie laat zich voelen in vele sectoren. In onze branche valt dit vooral op door de steile opkomst van printstoffen en gepersonaliseerde producten. Opvallende dessins breken het traditionele karakter van een interieur en zorgen voor een persoonlijke toets. De technologie om dit te verwezenlijken hebben wij reeds vele jaren onder de knie. 

Zowel overgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen of paneelgordijnen kunt u van een leuke print of foto voorzien. Wij hebben een aantal vaste collecties met leuke prints en foto’s waaruit u kunt kiezen. Wilt u het echter nog persoonlijker, dan kunt u steeds zelf een foto of een logo aanleveren.

Overgordijnen en vouwgordijnen komen het best tot hun recht met een print. Rolgordijnen en paneelgordijnen zijn dan weer ideaal om een leuke foto op te printen. Om uw panelen te personaliseren kan u zelfs opteren om een combinatie te maken van effen stoffen met een fotoprint. Dit zorgt zeker voor een uniek en opmerkelijk interieurelement. Een ander voordeel hieraan is dat u ook regelmatig eens uw interieur een andere look kan geven door het geprinte paneel te vervangen.

Deze producten met prints en foto’s kunt u helaas niet online bestellen. U kunt wel steeds langsgaan bij een winkel in uw buurt om de uitgebreide mogelijkheden te bekijken. De interieur professionals helpen u zeker met een glimlach verder.

Misschien vindt u dit ook interessant


100 % made in Belgium

Alle raamdecoratie van het merk Diaz wordt in België vervaardigd. Hiermee zijn we uniek. U kan rekenen op hoogwaardige materialen die door toegewijde, ervaren werknemers omgezet worden in uw ideale raamdecoratie.

Meer lezen

Ideaal voor een woning met kleine kinderen

Als u kleine kinderen heeft dan is een klein ongelukje nooit veraf. Raamdecoratie die afwasbaar is, is dan geen overbodige luxe. Wij bieden een aantal producten aan die zeer eenvoudig te reinigen zijn.

Meer lezen