gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Ideaal voor een woning met kleine kinderen


#horizontalejaloezieënalu    #horizontalejaloezieënhout    #verticalejaloezieën    #rolgordijnen   


Als u kleine kinderen heeft dan is een klein ongelukje nooit veraf. Raamdecoratie die afwasbaar is, is dan geen overbodige luxe. Wij bieden een aantal producten aan die zeer eenvoudig te reinigen zijn.

Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën met pvc lamellen of aluminium lamellen zijn ideaal in een gezin met jonge kinderen en/of huisdieren. Ze zijn perfect afwasbaar en zeer duurzaam. Chocolade, pudding, stiften, kinderverf,… het vormt allemaal geen probleem voor pvc lamellen. Door het soortelijk gewicht van pvc zijn er ook geen onderkettingen aanwezig. Bovendien verkrijgt u bij het sluiten van de lamellen een verduisterend effect.

Er bestaan verschillende aantrekkelijke kleuren in pvc lamellen. Tevens zijn er leuke varianten zoals krasvrije lamellen of geperforeerde lamellen. Voor diegene die nog een stapje verder willen gaan is er ook de mogelijkheid om gestreepte lamellen met effen lamellen te combineren; hip en trendy voor moderne interieurs.

Horizontale jaloezieën
Als verticale aluminium lamellen ideaal zijn voor een woning met kleine kinderen, kan het ook niet anders dan dat horizontale aluminium lamellen geschikt zijn. Zoals hiervoor vermeld is aluminium zeer duurzaam en perfect afwasbaar. Naast de veilige effen kleuren zijn er ook geperforeerde, gestreepte en blinkende lamellen beschikbaar. Voor elk wat wils! 

Screendoeken
Ook screendoeken mogen we niet vergeten. Door hun geweven structuur in pvc en/of glasvezel zijn ook deze perfect af te wassen. Bij screendoeken denkt u meestal aan rolgordijnen, maar ze kunnen ook gekozen worden voor verticale jaloezieën en paneelgordijnen. Ze zijn niet alleen beschikbaar in verschillende wevingen maar ook met verschillende percentages in lichtdoorlatendheid.

Bestel uw raamdecoratie nu online in onze webshop of ga langs in een winkel voor advies op maat.

Misschien vindt u dit ook interessant


Child Safety

Door een beslissing op Europees niveau zijn in Europa sinds enkele jaren strengere normen van kracht voor de productgroep binnenzonwering. (EN 13120) Dit samen met 2 andere normen ter bescherming tegen wurgingsrisico’s met koord- of kettinglussen voor kinderen. (EN 16433 en EN 16434)

Meer lezen

De opmars van indoor screens

Een rolgordijn wordt nog steeds elke dag populairder onder de indoor screens. De vele voordelen van screen doeken zijn een logische verklaring. Naast de perfecte filtering van binnenvallend licht, zijn rolgordijnen met een screendoek afwasbaar en brandwerend. Als kers op de taart zorgen ze voor een aangenamer binnenklimaat door de temperatuur met enkele graden te verminderen.

Meer lezen