gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Zonwering met een isolerend vermogen


#isolerend    #honeycell    #rolgordijnen    #horizontalejaloezieënalu    #horizontalejaloezieënhout    #brandwerend   


Zuinig omspringen met energie om de ecologische voetafdruk te beperken? Zonwering is niet enkel handig om het licht buiten te houden en inkijk te verminderen, vele types zonwering hebben ook een isolerende factor. Dat is goed meegenomen wanneer u denkt aan energiebasparing! 

Onze honeycell shades zijn de beste keuze als u op zoek bent naar energie-efficiënte zonwering. Door de honingraat structuur wordt er als het ware een isolerende laag gevormd voor uw raam. In de zomer houdt dit de warmteoverdracht van buiten naar binnen tegen, in de winter zorgt dit dat de warmte minder makkelijk via het glas naar buiten kan. 

Je zou het ze misschien niet direct nageven, maar ook houten jaloezieën zijn ideaal om uw huis te isoleren. Hout is van nature uit namelijk een zeer goede isolator. Bovendien beschikken wij ook over brandveilige houten jaloezieën die brandvertragend werken. 

Ook hebben we tegenwoordig een aantal screens en aluminium lamellen in onze collecties die speciale coatings bevatten om dat isolerend vermogen te bevorderen. Voldoende keuze dus als u op zoek ben naar zonwering die uw energiefactuur ten goede komen.

Tips om energie te besparen rond uw ramen en deuren: 
Verwarming of airco ingeschakeld? Houd dan alle ramen en deuren dicht om de warmte of koelte binnen te houden. Zorg ervoor dat het glas in uw ramen en deuren een hoge isolatiewaarde heeft. Sluit uw zonwering tijdens zomerdagen om de hitte buiten te houden. Laat de zon echter wel binnen op een zonnige winterdag.

Om de meest geschikte en best isolerende zonwering te kiezen voor uw interieur gaat u best eens langs in één van onze winkels. Daar wordt u met een glimlach verder geholpen door een professional.

Misschien vindt u dit ook interessant


Brandwerend hout

De titel lijkt een contradictie, maar er bestaat wel degelijk hout dat brandwerend is. Voor specifieke toepassingen is dit heel handig. Er zijn door de strenge Europese wetten al heel wat plaatsen waar brandwerendheid vereist is.

Meer lezen

Optimaal comfort door de juiste lamelkeuze

Onze collectie aluminium lamellen is zo uitgebreid dat kiezen niet eenvoudig is.  
Naast het beslissen over welke kleur het best in uw interieur past is het ook opportuun om na te gaan welke impact die bepaalde kleur zal teweegbrengen in uw leefomgeving. 

Meer lezen