gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Een cirkelvormig raam


#plissé   


Niet elk raam heeft een klassieke rechthoekige vorm. Sommige huizen hebben een cirkelvormig of driehoekig raam. Deze zijn natuurlijk niet zo eenvoudig te bekleden met raamdecoratie. 

Er is slechts één product die voldoet voor speciale vormen, namelijk de plissé. Nagenoeg elk type raam kan bekleed worden met een plissé. Natuurlijk moet dit wel nauwkeurig opgemeten worden door een professional. De vele speciale machines die bestaan voor dit type product maken het daarna mogelijk om bijvoorbeeld cirkels, halve cirkels of driehoeken te fabriceren.

Bent u ook op zoek naar geschikte raamdecoratie voor een raam met een moeilijke vorm? Ga dan zeker eens langs in een winkel voor advies. Onze decorateurs helpen u graag verder met de juiste keuze voor uw raam.

Misschien vindt u dit ook interessant


Zonwering met een isolerend vermogen

Zuinig omspringen met energie om de ecologische voetafdruk te beperken?  Zonwering is niet enkel handig om het licht buiten te houden en inkijk te verminderen, vele types zonwering hebben ook een isolerende factor. Dat is goed meegenomen wanneer u denkt aan energiebasparing!

Meer lezen

100 % made in Belgium

Alle raamdecoratie van het merk Diaz wordt in België vervaardigd. Hiermee zijn we uniek. U kan rekenen op hoogwaardige materialen die door toegewijde, ervaren werknemers omgezet worden in uw ideale raamdecoratie.

Meer lezen