free shipping free shipping
pickup in a local store nearby pickup in a local store nearby
safe payment safe payment
100% belgium production 100% belgium production

Business Developer

Geeft het je voldoening om een aandeel te hebben in de groei van onze firma? Wij zijn op zoek naar een gedreven vertegenwoordiger die met volle goesting en drive de schouders kan zetten onder het verder ontginnen van een succesvol en groeiend marktsegment binnen Diaz.  

Je komt terecht in een team die een ambitieuze target nastreeft, namelijk de groei van de verkoop op de projectmarkt. Huidige klanten in dit segment zijn gerenomeerde architectenbureaus en grote bedrijven in België. 

Ben jij een gedreven salespersoon? Een echte hunter die graag de tanden zet in zijn/haar projecten en die projecten niet meer loslaat tot we overgaan tot het betekenen van het contract? En zelfs daarna zijn/haar nieuwe klant nog steeds tevreden wil stellen en blijft opvolgen? 

Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken! 

Je prospecteert actief op de projectmarkt. Je zoekt zelf naar mogelijke partnerships en je stelt je eigen agenda op. Je stelt onze producten voor bij de klant maar leidt onze klant eveneens rond in de toonzaal en productieruimte van Diaz. We zijn er niet voor niets fier op dat al onze toepassingen in ons eigen atelier in België vervaardigd worden. 

Wanneer je de klant weet te overtuigen om een samenwerking met Diaz aan te gaan, volg je de commerciële kant van het project volledig op. Je zorgt ervoor dat je de correcte informatie bekomt over de te installeren producten. Jouw collega maakt de offerte op, maar jij bent degene die deze opvolgt

Geeft de klant jou een akkoord, dan volg je het volledige proces nauwgezet op en kijk je erop toe dat de installatie en het project afgerond wordt naar de besproken eisen van de klant. 

Wij gaan voor langdurige partnerships, dus bestaande klanten blijf je contacteren om nieuwigheden aan voor te stellen. 

Om onze afdeling naar een hoger niveau te tillen, zijn wij op zoek naar een gepassioneerd, commercieel doch administratief persoon met minstens bachelor-denkniveau

Je spreekt heel goed Nederlands en daarnaast een goed woordje Frans. 

Wat bieden we je aan?

Je staat er niet alleen voor. Een gedegen opleiding op de werkvloer en een team vol medewerkers met de goesting om er iets moois van te maken, staat je op te wachten. 

Je kunt rekenen op een bespreekbaar loon, aangevuld met extralegale voordelen en flexibiliteit van onze kant. 

Je krijgt je eigen kantoor in onze vestiging te Tielt

En zeg nu zelf, wat kan jou nog meer motiveren dan de voldoening die je in je job zal ervaren? 

Are you the employee we are looking for?

Then don't hesitate any longer and apply today!
We would love to get to know you!

I want to apply

Discover our other vacancies


#WORKATDIAZ

Grafisch vormgever

#WORKATDIAZ

Installateur

spontaneous application?

Is your ideal job not among them, but are you convinced that you are a suitable candidate for Diaz? Then you can apply spontaneously. We are always looking for motivated and talented candidates.

apply spontaneous