Diaz rolgordijnen in Sleidinge voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Sleidinge: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Sleidinge? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Sleidinge. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van Sleidinge geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je huis hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sleidinge een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakmensen in de buurt van Sleidinge helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat concreet wil zeggen? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gedreven vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sleidinge: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sleidinge. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Sleidinge écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt