Diaz rolgordijnen in Sint-Martens-Lierde voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Sint-Martens-Lierde: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Sint-Martens-Lierde? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Sint-Martens-Lierde. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Martens-Lierde geven je maar al te graag keuze-advies!

Op Belgische bodem samengesteld

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Martens-Lierde een uitgebreid gamma van stoffen aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Sint-Martens-Lierde weten wat je nodig hebt. roze rolgordijnen bureau

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Martens-Lierde: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Martens-Lierde. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Sint-Martens-Lierde. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt