gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Martens-Lierde? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Sint-Martens-Lierde: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Sint-Martens-Lierde? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Martens-Lierde helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Martens-Lierdse huis heeft een andere indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Sint-Martens-Lierde een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Sint-Martens-Lierde weten wat je nodig hebt.
verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw Sint-Martens-Lierdse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Sint-Martens-Lierde handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Sint-Martens-Lierdse woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit afleveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Martens-Lierde: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Martens-Lierde. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Sint-Martens-Lierde. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt