gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Scherpenheuvel? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Scherpenheuvel: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Scherpenheuvel? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je huis in Scherpenheuvel vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Scherpenheuvel.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Scherpenheuvelse woning z’n eigen specifieke functie.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door gedreven vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Scherpenheuvelse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Scherpenheuvelse huis is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Scherpenheuvel een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels bij je keuze? De vakkenners van Diaz in de buurt van Scherpenheuvel helpen je graag.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Scherpenheuvel: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Scherpenheuvel. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Scherpenheuvel écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt