gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Oombergen? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Oombergen: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Oombergen? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Oombergen helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Op Belgische bodem samengesteld

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Verschillende stoffen

De verschillende ruimtes in je Oombergse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Oombergen een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Oombergen helpen je graag.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Oombergen handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!
transparante rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Oombergse woning tot zijn recht.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Oombergse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Oombergen: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Oombergen. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Oombergen. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt