Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Lembeek: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Lembeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Lembeek? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Lembeek. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Lembeek helpen onze vakkenners je graag verder.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Lembeek een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakmensen van Diaz in de buurt van Lembeek helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding vervaardigd door vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Lembeek: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Lembeek. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Lembeek. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt