Diaz rolgordijnen in Houwaart voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Houwaart: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Houwaart? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Houwaart. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Houwaart je zeker verder helpen.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door toegewijde interieurkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst. verduisterende rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Houwaart een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakmensen in de buurt van Houwaart weten wat je nodig hebt.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, gemakkelijk én veilig.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Houwaart: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Houwaart. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurspecialisten. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Houwaart. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt