Jaloezieën voor je woning in Viersel: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woonst in Viersel. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Viersel, bij één van onze lokale verdelers.

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Viersel groter is. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Viersel waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Vierselse woning. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Viersel. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming zien ontstaan. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Viersel. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Viersel. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Viersel. Tot snel!

Onze winkels in de buurt