gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Langemark-Poelkapelle

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw Langemark-Poelkapelse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Langemark-Poelkapelle, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Langemark-Poelkapelle: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Langemark-Poelkapelle groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Langemark-Poelkapelle, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Langemark-Poelkapelle. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele kromming zien ontstaan. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Langemark-Poelkapelle. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Langemark-Poelkapelse woonst regelen. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om stevig, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Langemark-Poelkapelle. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze interieurexperts. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Langemark-Poelkapelle. Tot snel!

Onze winkels in de buurt