gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Montenaken

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw huis in Montenaken. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort jaloezieën - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Montenaken.

De lichtinval van je woonst in Montenaken: verticale versus horizontale jaloezieën

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je huis in Montenaken groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Met plezier nodigen we je uit in Montenaken waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woning. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Montenaken. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Twijfels of vragen? Onze vakmannen in Montenaken weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.
Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Montenaken. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Montenaken. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt