gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Kalken: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw Oost-Vlaamse huis. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort jaloezieën – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Kalken, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woonst zo geregeld. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Kalken: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je huis in Kalken groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Kalken waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout keuken

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Kalken. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen makkelijk in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? De vakspecialisten van Diaz in Kalken weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Kalken. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Kalken. Tot dan!

Onze winkels in de buurt