gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Wanneer kies je voor zijgeleiding?


#horizontalejaloezieënalu    #horizontalejaloezieënhout    #plissé    #honeycell   


Een populaire optie bij horizontale jaloezieën met aluminium lamellen, plissé en Duette® is zijgeleiding. Deze bestaat uit geplastificeerde staalkabels, wat hen zeer sterk en duurzaam maakt. Deze kabels lopen door de lamellen of de plooien en zijn zo mooi mee geïntegreerd in het product.

Zijgeleiding is nuttig indien u uw product op een raam of op een deur bevestigt. Zo blijft uw zonwering mooi strak hangen bij het openen/sluiten van het raam of de deur en gaat ze niet vrij bewegen. U kan zijgeleiding ook toepassen in ruimtes waar er regelmatig tocht is. Zo wapperen de jaloezieën of de plissés niet mee met de wind en krijgt u geen storend geluid. De beugels voor zijgeleiding bestaan zowel voor montage in de dag of op de dag van het raam. Zo wordt een perfecte montage steeds gegarandeerd.

Ook in onze webshop kunt u kiezen voor een aluminium jaloezie met zijgeleiding. Bent u echter niet helemaal zeker of zijgeleiding een juiste keuze is voor uw situatie, ga dan langs bij één van onze winkels voor advies op maat.