gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Tongerlo (Westerlo), da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Tongerlo (Westerlo): functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Tongerlo (Westerlo)? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Tongerlo (Westerlo). Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Tongerlo (Westerlo) zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Tongerlose huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Tongerlo (Westerlo) een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Nog twijfels bij je keuze? Onze specialisten in de buurt van Tongerlo (Westerlo) weten waar je nood aan hebt.
verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gedreven vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Tongerlose woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Tongerlose woonst z'n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Tongerlo (Westerlo): rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Tongerlo (Westerlo). Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurspecialisten. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Tongerlo (Westerlo) écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt