gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Brussel? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Brussel: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Brussel? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Brussel. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Brussel geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Brusselse huis heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Brussel een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakmensen van Diaz in de buurt van Brussel helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Brusselse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Brusselse huis krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Brussel: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Brussel. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Brussel. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt