Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Zevekote

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Zevekootse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Zevekote.

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Zevekootse woning. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Zevekote. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren makkelijk in het oog houdt. Heb je nog vragen of twijfels? Onze vakspecialisten in Zevekote weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woning in Zevekote groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Zevekote waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Zevekote. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze specialisten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Zevekote. Tot dan!

Onze winkels in de buurt