gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Wortegem-Petegem: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Wortegem-Petegemse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Wortegem-Petegem, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Wortegem-Petegemse woning regelen. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Wortegem-Petegem. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Wortegem-Petegem. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Wortegem-Petegem: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Wortegem-Petegem groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Wortegem-Petegem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Wortegem-Petegem. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Wortegem-Petegem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt