gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Westende: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Westende. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Westende, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Westende. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Westende. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Westendse woonst zo geregeld. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Westende: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis in Westende groter lijkt. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje knusser en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Westende, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om stevig, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Westende. Met de hulp van onze specialisten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Westende. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt