gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Waarbeke: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Waarbeekse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Waarbeke, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Waarbeekse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw huis in Waarbeke. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze variabelen in het oog te houden. Heb je nog twijfels of vragen? Onze specialisten in Waarbeke weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Waarbeke: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Waarbeke groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Waarbeke waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Waarbeke. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Waarbeke. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt