gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Tongerlo (Westerlo): modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw huis in Tongerlo (Westerlo). Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Tongerlo (Westerlo), bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Tongerlose woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Tongerlo (Westerlo). Het grote verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte kromming ontstaan. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen gemakkelijk in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Tongerlo (Westerlo). Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woning in Tongerlo (Westerlo): horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woning in Tongerlo (Westerlo) een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Tongerlo (Westerlo) waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Tongerlo (Westerlo). Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Tongerlo (Westerlo). Tot dan!

Onze winkels in de buurt