Jaloezieën van Diaz in Sint-Pauwels: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woonst in Sint-Pauwels. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Sint-Pauwels, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Pauwelse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Sint-Pauwels. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte buiging. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen gemakkelijk in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Sint-Pauwels. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout keuken

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je huis in Sint-Pauwels groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Sint-Pauwels waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Sint-Pauwels. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Sint-Pauwels. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt