Jaloezieën van Diaz in Sint-Niklaas: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Sint-Niklase woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Sint-Niklaas.

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woonst in Sint-Niklaas groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Sint-Niklaas waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Niklase woning. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Niklaas. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte kromming ontstaan. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? De vakkenners van Diaz in Sint-Niklaas weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Sint-Niklaas. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze interieurexperts. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Sint-Niklaas. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt