gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Sint-Katherina-Lombeek: kies voor optimaal comfort

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Sint-Katherina-Lombeekse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Sint-Katherina-Lombeek.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Sint-Katherina-Lombeek. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog vragen? De vakmannen van Diaz in Sint-Katherina-Lombeek weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Sint-Katherina-Lombeek: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Sint-Katherina-Lombeek groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Sint-Katherina-Lombeek waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Katherina-Lombeekse huis. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, functioneel en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Sint-Katherina-Lombeek. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Sint-Katherina-Lombeek. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt