gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Sint-Joris (Nieuwpoort): modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Sint-Jorise woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Sint-Joris (Nieuwpoort), bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Sint-Joris (Nieuwpoort). Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog vragen? De vakkenners van Diaz in Sint-Joris (Nieuwpoort) weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Jorise woning. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Sint-Joris (Nieuwpoort): verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen geven de indruk dat je woning in Sint-Joris (Nieuwpoort) groter is. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan effectief het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Sint-Joris (Nieuwpoort) waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren, daar streven we naar. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Sint-Joris (Nieuwpoort). Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Sint-Joris (Nieuwpoort). Tot dan!

Onze winkels in de buurt